+31 74 - 20 40 740
H-D<sup>®</sup> Verzekering

H-D® Verzekering

Sinds geruime tijd is Harley-Davidson Insurance Services in Nederland actief met de Harley Rider Polis. Met deze verzekering krijg je de kwaliteit en betrouwbaarheid wat je van een Harley-Davidson® product gewend bent. Met de jarenlange ervaring hebben wij voor jou als enthousiast Harley-Davidson rijd(st)er, een product ontwikkelt dat ruimschoots aan jouw wensen voldoet! De motorverzekering kent een aantal kenmerkende voordelen. 

Onze motorverzekering kent een unieke constructie. In plaats van te kijken naar cilinderinhoud of motorvermogen, word juist rekening gehouden met de verhouding tussen het gewicht en het motorvermogen. Voor een zware motor met weinig vermogen betaal je dus minder premie dan voor een lichte motor met veel vermogen. Perfect dus voor de gemiddelde Harley-Davidson.

Je hebt de keuze uit vier dekkingsvarianten:

Wa

Bij deze dekking ben je verzekerd voor schade die je met je motorfiets aan derden toebrengt tot een bedrag van € 2.500,- 

Wa en Diefstal

Naast diefstal ben je tevens verzekerd voor schade buiten jouw schuld, zoals brand, storm en natuurschade. Daarnaast is je motorkleding tot € 1.000,- gratis meeverzekerd.

Wa, Diefstal en Aanrijding

Bij deze dekking is tevens uw eigen schade meeverzekerd, ook wanneer dit jouw eigen schuld is. De dekking is alleen te sluiten in combinatie met WA en diefstal. Je motorkleding is gratis meeverzekerd tot € 1.000.

Wa, Diefstal, Aanrijding en Plusdekking

Bij de plusdekking geniet je een 3 jaar aanschafwaardegarantie. In de eerste drie jaar ontvang je bij totaal verlies van de motor dus de aanschafwaarde. Daarnaast zijn tevens hulpverlening en vervangend vervoer meeverzekerd. Je motorkleding is meeverzekerd tot € 1.500,-. De plusdekking is alleen af te sluiten in combinatie met WA, diefstal en aanrijding.

Stallingseisen

Je dient de motor ten alle tijden met het stuurslot op slot te zetten i.c.m. een ART 4* slot. Afhankelijk van de waarde dient de motor 's nachts, wanneer deze niet in een goed afgesloten ruimt staat, aan een aard- en nagelvast object te zijn bevestigd welke ook de ART 4* goedkeuring heeft. Dit geldt alleen voor motoren met een dag/ aanschafwaarde boven de € 12.000,-. Is de dag/ aanschafwaarde minder dan € 12.000,- is alleen een stuurslot i.c.m. een ART 4* slot voldoende. 

Hieronder vind je de dekking nog eens in een overzichtelijk schema;

Inhoud dekkingsvarianten

  • WA Diefstal Aanrijding Plusdekking
  • WA dekking tot 2.500.000
  • Motorkleding tot € 1.000 tot € 1.000 tot € 1.500
  • Storm
  • Brand
  • Natuurschade
  • Diefstal  
  • Aanrijding (ook eigen schuld) 
  • Vervangend vervoer bij diefstal of reparatie 
  • Aanschafwaarde garantie (eerste drie jaar na aanschaf)

Optionele Dekkingen

Schade verzekering voor opzittende
De extra dekking vergoed alle werkelijk geleden schade die jij of je nabestaanden lijden bij blijvende invaliditeit of overlijden. Bij invaliditeit gaat het dan bijvoorbeeld om inkomstenderving, aanpassingen aan je huis, medische behandeling.

Rechtsbijstand
Als je deze dekking extra meeverzekerd heb je recht op juridische hulp bij het verhalen van schade aan of met je motorfiets op derden.

Vervangend vervoer
Wanneer je een plusdekking hebt ben je al verzekerd voor vervangend vervoer na diefstal of tijdens de reparatieduur. Met de aanvullende vervangend vervoerdekking ben je in alle andere gevallen ook verzekerd voor vervangend vervoer.

No Claim Beschermer

Met de no-claimbeschermer mag je 1 schade per verzekeringsjaar claimen zonder dat dit ten koste gaat van je no-claimkorting. Dit betekent dat je het volgende verzekeringsjaar niet meer premie gaat betalen.

Voordelen en kortingen

No-claim korting
Wanneer je schadevrij rijdt dan wordt je daar uiteraard voor beloond. De no-claim kan oplopen tot 75% bij 4 of meer schadevrije jaren. Schadevrije jaren die je in het verleden heeft opgebouwd nemen wij graag over middels een originele royementsverklaring.

Ervaren rijders korting
Vanaf 6 schadevrije jaren ontvang je bij ons, bovenop de al geldende no-claim korting, extra ervaren rijders korting van 15%.

AutoMotorBonus Plan
Verzeker je naast je motor ook de auto bij ons dan geldt voor beide voertuigen de hoogste korting. (voor je motor maximaal 75%)

Eigen Risico

Er is geen eigen risico van toepassing.

Rijvaardigheidskorting

Heb je een verhoogde rijvaardigheidscursus gevolgd en heb je hiervan een certificaat? Deze geeft recht op een blijvende extra korting op je motorverzekering. Het doorsturen van een kopie van je certificaat o.v.v. uw polisnummer is voldoende voor toepassing van deze korting. 

Winterstopkorting

Je kunt bij ons kiezen voor een winterstop. Dit is een vaste periode welke loopt van 15 december tot 1 maart. Wanneer je hiervoor kiest ontvangt je een extra korting 10% op de jaarpremie. Tijdens de winterstop is er alleen dekking voor wettelijke aansprakelijkheid en het zogenaamde stallingsrisico. Je kunt dus gewoon rijden, je bent alleen niet langer all-risk verzekerd.

*Harley-Davidson Insurance Services is een handelsnaam van Combi Motors Verzekeringen B.V., geautoriseerd en gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten. Geregistreerd in Nederland onder nummer 12009668.

Get the Protection You Need!

Vraag hieronder direct uw offerte aan. Contacteer ons via: +31 172 42 72 90, stuur een e-mail naar info@combimotors.nl of surf naar www.harley-davidson.com.