+31 74 - 20 40 740

Serial 1 E-Bikes

Nu verkrijgbaar in onze Showroom en ruime keuze

Serial 1 E-bikes

Powered by Harley-Davidson®

About Serial 1 uit voorraad leverbaar

OPTIMIZED HANDLING

LED verlichting

BELD aangedreven

RUSH CITY :

 1. Leverbaar in de diverse maten: S small - M medium - L Large - XL extra large

 2. Kleuren : Glanzend zwart  en Silver grijs met zwart.

 3. Verkoopprijs is € 5.250,-.

 4. Garantie is 2 jaar volledig

 5. Ruime collectie aanwezig en onze Demo's staan klaar

          Voor verdere info of vragen kom, bel op +31-74-2040740  of 

         mail ons op : info@oudemonninkmotors.nl .

v
RUSH/CITY E-BIKE - Electrische Fiets

Voor de verfijnde forens. De RUSH/CTY  is een premium E-bike, voorzien van alle opties en gebruiksgemakken. 

Motor : De licht gewicht Brose S MAG midden motor heeft een brushless rotor en produceert 90Nm trekkracht. 

Beld: The Gates carbon-fiber riemaandrijving  zorgt voor een soepele, stille en onderhoudsvriendelijke overbrenging. 

Versnellingen: De volledig gesealde onderhoudsvrije Enviolo AUTOMATiQ intelligente automatische transmissie is een elektronisch CVT (continue Variabele Transmissie) in de achter naaf. Deze naaf pas automatisch de ratio aan om een optimale persoonlijke continue Kadans te krijgen, zelfs als de omstandigheden wijzigen. 

Batterij: The RUSH/CTY is uitgevoerd met een  geïntegreerde , 706Wh lithium-ion 

Range: De geïntegreerde 706Wh lithium-ion batterij levert een rangen van 40 - 184 kilometer afhankelijk van de gekozen ride-mode.

Opladen: The lithium-ion batterij kan aan de E-bike opgeladen worden d.m.v. een oplaadplug. De laadtijd bedraag 0 - 75% = 3,5 uur; 75 - 100% = 3 uur.

Remmen:Voor en achter hydraulische remschrijven uitgerust met 4 zuigers per rem

Wielen en banden:De wielen bestaan uit 27,5 x 35mm aluminium velgen met roestvrij stalen spaken. Ze zijn voorzien van hoog volume 2,4inch Schwalbe Moto-X banden. Het resultaat is een perfecte combinatie van lage rolweerstand, goed schok absorptie en en betrouwbare solide wegligging.

Spatborden: Voor en achter spatborden beschermen de rijder van wiel spray bij het rijden in natte en modderige condities. Voor en achter transportrek geeft de fiets nog meer mogelijkheden en maakt het tot een praktisch vervoer/transport middel. 

Verlichting: Een helder LED koplamp verlicht uw pad en maakt uw zichtbaar in het donker. De heldere LED achterlichten inkl. remlicht welke genitreerd zijn in de achtervork van het frame zijn zo ontworpen dat ze u maximaal kunnen zien van achteren.  Als uw de fiets aan zet is er een mooi led ornament aan de voorkant van de E-Bike.

RIDE MODES: Eco mode voor een klein beetje support voor op de rechte weg zonder wind of regen. Tour mode is de optimale mix van rijders support en batterij levensduur. Sport mode geeft u een sterkere support in de bochten en op heuvels. Boos mode gebruikt u bij sterke tegenwind, een vals plat, of andere condities die dit verlangen. Vakmanschap geïnspireerd door Harley-Davidson.

RUSH CITY STEP THRU :

 1. Leverbaar in de diverse maten: S small - M medium - L large 
 2. Kleuren : Glanzend zwart  en Wit met zwart.
 3. Verkoopprijs is € 5.250,-.
 4. Garantie is 2 jaar volledig
 5. Ruime collectie aanwezig en onze Demo's staan klaar

     Voor verdere info of vragen kom, bel op +31-74-2040740  of 

      mail ons op : info@oudemonninkmotors.nl .

MOSH CITY :

 1. Leverbaar in de diverse maten: S small - M medium - l Large - XL extra large
 2. Kleuren : Matt zwart met grijze of blauw accenten.
 3. Verkoopijs is € 2.950,-.Aaanbieding prijs op=op
 4. Garantie is 2 jaar volledig
 5. Eventueel als optie met spatborden € 130,- gemonteerd
 6. Ruime collectie aanwezig en onze Demo's staan klaar

Voor verdere info of vragen kom, bel op +31-74-2040740  of mail ons op : info@oudemonninkmotors.nl .

Mosh City: The ultimate urban playbike. De MOSH/CTY is een pedal-assist eBike designed voor trendy volwassenen die zich op een stilistische en flexibele manier om rond te bewegen in stedelijke omgevingen.  Fly faster and farther, alleen of samen.

Motor: De lichtgewichte Brose S MAG middenmoter met een brushless interne rotor produceert 90Nm. Meer dan genoeg power om te assisteren bij het optrekken vanaf staande start tot het vermogen om flinke heuvels te overwinnen.

Eventueel zijn spatborden voor en achter als extra erbij te leveren.

Belt aangedreven: The Gates carbon-fiber belt drive is soepel, stil en onderhoudsvriendelijk: De Belt hoeft niet regelmatig gesmeerd of afgesteld te worden, dit t.o.v. een traditionele ketting. 

Versnellingen: MOSH/CTY heeft een zogeheten single speed achteras voor de meest directe connectie tussen de berijder en het wegdek. 

Batterij: The MOSH/CTY is uitgevoerd met een geïntegreerde 529Wh lithium-ion batterij die snel uit het frame verwijderd kan worden zonder het gebruik van gereedschap. De batterij is afgesloten in het frame om diefstal te voorkomen. 

Range: De geïntegreerde en verwijderbare 529Wh lithium-ion batterij levert een range van 55 - 115  kilometers, afhankelijk van de "ride-mode" selectie, en afhankelijk van het terrein en hoeveel vermogen de bestuurder zelf levert. 

Opladen:De lithium-ion batterij kan opgeladen worden terwijl hij in de e-bik zit dmv een laadpoort welke makkelijk te bereiken is in de onderste framebuis. De oplaadtijden zijn als volgt:  0 - 100% = 4,75 uur; 0 - 75% = 2,6 uur.

Wielen en Banden: De wielen zijn 27,5 x 35mm en van aluminium, de spaken zijn van roestvrij staal en de wielen zijn voorzien van 2,8" Schwalbe X-banden. Het resultaat is een perfecte combinatie van minimale rolweerstand, goede absorptie van schokken, zeer comfortabel en een betrouwbare wegligging. 

Verlichting: Een helder LED koplamp, hoog gemonteerd op het stuur verlicht het pad voor je duidelijk zodat de bestuurder overzicht behoudt. De combinatie van LED achterlicht en remlicht welke geïntegreerd zijn in het frame zijn ontworpen zodat u maximaal gezien wordt door achteropkomend verkeer.  

RIDE MODES: Eco Mode voor een lichte ondersteuning op vlakke wegen en rustige condities.Tour Mode voor de optimale mix tussen ondersteuning en batterij levensduur onder wisselende rijder condities.
Sport Mode voor een overtuigende assistentie voor de rechter weg en te gebruiken op heuvels en bergen.
Boost Mode voor confronterende steile hellingen, harde tegenwind of ander condities die een maximale boost nodig hebben.

Vakmanschap en geïnspireerd door Harley-Davidson !!


RUSH CITY :

 1. Leverbaar in de maat L Large
 2. Kleuren : Glanzend zwart.
 3.  Limited Edition, one time to buy.
 4. Verkoopprijs is € 6.250,-.
 5. Garantie is 2 jaar volledig
 6. Ruime collectie aanwezig en onze Demo's staan klaar

Voor verdere info of vragen kom, bel op +31-74-2040740  of mail ons op : info@oudemonninkmotors.nl .


THE VERY FIRST LIMITED-EDITION SERIES MODEL IS AVAILABLE NOW!  MOSH/TRIBUTE