+31 74 - 20 40 740
Serviceteam

Serviceteam


Een goed onderhouden Harley-Davidson zal het meest bijdragen aan het plezier dat je beleeft met je motor. Onderhoud en technische controle kan dan ook alleen maar goed gebeuren door monteurs die bekend zijn met de techniek. Het onderhoudstraject verandert constant door nieuwe technieken (bijv. injectiesystemen) en daarbij ook de gereedschappen (bijv. Digital Technician, Snap-on Tools voor alle monteurs enz…). Onze 3 monteurs : Kevin, Robbin en Floris worden dan ook jaarlijks getraind door de Harley-Davidson University en na het behalen van het examen wordt het certificaat bijgeschreven in hun persoonlijke paspoort.

En we hebben 1 of 2 vacatures voor een enthousiaste monteur/se met de nodige basis kennis. Graag van motoren maar  een enthousiaste automonteur is zekers van harte welkom en krijgt de tijd en mogelijkheden om snel door te groeien naar een Harley-Davidson Technician.

Onze werkplaats bestaat uit vijf werkstations met ieder hun eigen gereedschappen, waarbij iedere monteur naast de reguliere kennis er een specialiteit naast heeft. Een aantal van die specialiteiten zijn: tuning, customising, special builds of gewoon een social talk. Hierdoor kan er een goed advies gegeven worden op technisch gebied en hoeven reparaties niet onnodig lang te duren en/of veel te kosten. Dankzij een goede werkplaatsplanning en magazijnbeheer kunnen we een normale reparatie binnen enkele dagen uitvoeren.

Mocht je bij het aanbieden van de motor geen vervoer terug hebben, dan kun je de beschikking krijgen over een GRATIS leenmotor, svp wel even reserveren.

Wanneer je helemaal geen tijd kunt vrijmaken om de motor te brengen en/of op te halen, dan kun je ook nog gebruik maken van de haal- en brengservice die in de wintermaanden gratis is. In het seizoen rekenen wij hiervoor € 50,- (geldt voor de provincies Overijssel, Drenthe en Noord-Gelderland). Hiervoor kun je ons bellen, of stuur een e-mail om een afspraak te maken (in samenhang met de planning).

Service Team

Kevin

Kevin

Master of Technician H-D.

De Master of Technician Monteur van Harley-Davidson en heeft alle curcussen gevolgd en is daardoor een zeer getalenteerde monteur. Kevin heeft ook the Master of Technician titel op zijn naam staan.

Voor vragen mail naar : info@oudemonninkmotors.nl

+31-74-2040740
info@oudemonninkmotors.nl

Robbin

Robbin

Robbin is 1e Monteur en groeit door naar naar Master of Technician van Harley-Davidson.

0742040740
info@oudemonninkmotors.nl

Floris

Floris

Technician

Floris is Monteur van Harley-Davidson en is zich aan het ontwikkelen naar Master of Technician.

+31-74-2040740
info@oudemonninkmotors.nl

Erwin

Erwin

Truckdriver service

Als parttime Truckdriver en poetser zorgt Erwin dat de motoren op afgesproken tijdstip veilig en gepoetst op de plaats van bestemming komen.

+31-74-2040740
info@oudemonninkmotors.nl

Marco

Marco

Truck Driver service

Als Parttime chauffeur zorgt Marco dat de motoren op afgesproken tijdstip veilig en gepoetst op de plaats van bestemming komen.

+31-74+2040740
info@oudemonninkmotors.nl