+31 74 - 20 40 740
Verlengde Garantie

Verlengde Garantie

Voor nieuwe en gebruikte Harley-Davidson motoren.

Harley-Davidson Warranty Services* biedt zowel verlengde zekerheid voor nieuwe motorfietsen als een garantie voor gebruikte motorfietsen aan. In beide gevallen betreft het een garantie die, afgezien van slijtageonderdelen en onderdelen van andere fabrikanten, alle essentiële onderdelen van de motorfiets dekt**.

De verlengde zekerheid voor nieuwe motorfietsen kan voor een, twee of drie jaar worden afgesloten. Vraag de verlenging tijdens de looptijd van de fabrieksgarantie aan. Enige voorwaarde is dat er niet meer dan 30.000 km op de teller staat.

De garantie voor gebruikte motorfietsen is verkrijgbaar met een looptijd van een of twee jaar en wordt bij aankoop van de motorfiets gesloten. Aan deze garantie zijn enkele voorwaarden verbonden: je koopt de motorfiets bij ons, de motorfiets is bij aankoop niet ouder dan 10 jaar en legde maximum 80.000 km af en is van oorsprong een Nederlandse motor. 

Doe jouw voordeel met de volgende prestaties:

  • Grondige controle van de motorfiets door de dealer
  • Uitgebreide dekking van eventuele reparatiekosten
  • Waardebehoud van je motorfiets
  • Geldig binnen heel Europa

Wij als Harley-Davidson dealer lichten je de producten graag uitvoerig toe. Wij vertellen je ook hoe je deze garantiebescherming kunt sluiten. Bescherm de motorfiets van je dromen tegen onaangename verrassingen. 

Meer informatie?

Surf naar www.harley-davidson.com.

* Harley-Davidson Warranty Services is een aanbod van CG Car-Garantie Versicherungs-AG.

** Volgens de voorwaarden van CG CarGarantie Versicherungs-AG.